New World Scheduler este un program destinat Martorilor lui Iehova. Scopul său este de a simplifica și de a uni programarea și organizarea congregării. New World Scheduler incluzând:

Te rugăm sa introduci Numele și adresa de Email să te identifici ca persoană reală.

CARACTERISTICI JW SCHEDULER

New World Scheduler poate programa rapid și ușor toate părțile întrunirii Viața Creștină și Predicarea (VCP), inclusiv clasele principale și auxiliare. Este disponibilă Auto-Asignare, vestitor recomandat și Istoric detaliat al părților.

Secretarii de congregație pot utiliza New World Scheduler pentru a intra în rapoartele de serviciu de teren, pentru a menține rapoartele vestitorilor ai congregației, pentru a întocmi Raportul lunar al serviciului pentru congregație, pentru a imprima S-21 Fișa Vestitorului și multe altele.

Coordonatorul pentru discururile publice poate programa discursuri publice locale și extern, inclusiv vorbitori care vizitează și ospitalitate. Congregațiile de vecinătate și vorbitorii publici pot fi înscrise, împreună cu orele și locurirele de întrunire.

Planificările serviciului de teren pot fi programate de către supraveghetorul de serviciu, inclusiv mărturia de dimineață și de seară. Conducătorul, locația și harta pot fi introduse, precum și orice aranjamente specifice serviciului de teren.

Privilegiile în congregație pot fi programate, inclusiv oameni de ordine, securitate, audio, video, microfoane, scenă și chiar privilegiilor personalizate. Poate fi programat pe săptămână sau pe întrunire.

Curățenia Sălii Regatului poate fi programată în New World Scheduler, inclusiv curățenia săptămânală a Sălii și curățenia după întrunirea. Una sau mai multe grupuri pot fi desemnate.

CARACTERISTICI SPECIALE JW SCHEDULER

Vestitorii pot să vizualizeze următoarele responsabilități la Viața Creștină și predicarea,Discursurile Publice,responsabilitățile pentru sfâșitul de săptămână,Privilegiile și Curățenia.

Întrunirilea de la Mijlocul și Sfârșitul Săptămânii și Planificarea Serviciului de Teren sunt disponibile la fel ca și Evenimentele Congregației & Anunțurile Congregației.

Vestitori pot iși să trimită Raportul de Serviciu.

Creați doar o listă de vestitori, apoi toate datele pot fi partajate automat și în siguranță tuturor celorlalți frați numiți.

Partajarea congregației îi ajută pe toți bătrânii să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în Congregație.

Datele sunt corecte și în siguranță. Erorile sunt reduse. Instruirea noilor frați este mai ușoară. Programele sunt atrăgătoare și consecvente. Vestitorilor li se oferă o abordare unificată din partea Corpului de bătrâni. Toată lumea economisește timp.

CINE POT UTILIZA JW SCHEDULER?

Coordonatorul Corpului de Bătrâni (CCB)

Planificați toate părțile care nu sunt studențe ale reuniunii de viață și Ministerul săptămânii și mențineți misiunile Congregației.

Supraveghetorul Întruniri Viata Creștină și Predicarea

Planificați toate părțile vestitorilor de la întrunirea de la mijlocul săptămâni Viața Creștină și Predicarea(VCP), imprimați rapoarte și fișele temelor.

Secretarul Congregației

Introduce Rapoartele de serviciu, mențineți fișele vestitorilor și trimitețe raportul lunar de serviciu către Filială.

Supravghetorul Serviciului

Planificați serviciul de teren al congregației, crează și menține grupele de serviciu ale congregației .

Coordonatorul Discursurilor Publice

Planificați curățenia Sălii Regalului și îngrijirea gazonului și a grădinii.

Slujitor Oameni de Ordine

Planificați privilegiilor pentru întrunirii, cum ar fi oameni de ordine, securitatea, parcarea, precum și prezența la întrunire.

Slujitor Sala Regatului

Schedule congregation Kingdom Hall cleaning and Lawn and Garden care.

Slujitor Audio Video

Programează privilegii în congregație, cum ar fi audio, video, microfoane, scenă și gazdă Zoom.

Supraveghetorul de Grupă

Verifică informațiile despre serviciul de teren al tuturor membrilor grupului lor, astfel încât aceștia să poată urmări prompt și să ofere asistență.

Toți ceilalți bătrâni

Vedeți toate datele de mai sus și fiți la curent cu tot ce se întâmplă în congregație.

AVANTAJELE JW SCHEDULER

Conceput pentru a fi simplu și foarte ușor de utilizat. Oricine poate învăța să folosească New World Scheduler în doar câteva minute. Toate datele Congregației, membrilor și programului sunt întotdeauna complet criptate și stocate pe computerul dvs local.

New World Scheduler produce rapoarte atractive, practice și atrăgătoare pentru Viața de Creștin și Predicarea, rapoarte ale Discursurilor Publice, responsabilități și curățenia Sălii Regatului. Rapoartele pot fi salvate în format Document sau PDF.

New World Scheduler poate organiza și programa practic totul. Mențineți doar o listă de vestitori partajați cu toți frații desemnați, ceea ce economisește timp, reduce greșelile și face pregătirea mai rapidă și mai ușoară.

Economisiți timp utilizând Auto-Assign pentru a genera prima schiță al noilor dvs. planificări. Aceasta va selecta automat cel mai potrivit membru pentru o parte și se va asigura că nu apar conflicte. Puteți face apoi orice ajustări.

New World Scheduler exportă fără probleme date către Timothy, un program software folosit de mulți Supraveghetori de Circumscripție. Acest lucru le economisește timp și îi ajută să organizeze congregațiile din circumscripția.

New World Scheduler este acum disponibil în 38 de limbi! Limbi noi sunt adăugate în mod regulat și puteți solicita o limbă nouă pentru New World Scheduler.

Mărturii ale fraților

[testimonial_rotator id=3649]

COMPARĂ JW SOFTWARE & APLICAȚIA

Cum se compară New World Scheduler cu programe și aplicații similare?

Intenția noastră este să nu criticăm alte programe software, întrucât toți suntem „neclintiți într-un singur spirit, cu un singur sufletul, luptând cot la cot pentru credința în vestea bună” – Filipeni 1:27.

În schimb, vă invităm să explorați diferențele dintre New World Scheduler și aceste programe pentru voi.

Datele pot fi importate de la Majestic KHS, Hourglass, TSWin, CLM Explorer sau CSV în New World Scheduler.

Scroll to Top
Scroll to Top